خواص شلغم ، پخته زرد شیرازی و عسل در بارداری برای سرماخوردگی پوست کودکان
خواص شلغم
خواص شلغم پخته و زرد و شیرازی , خواص شلغم و عسل برای سرماخوردگی , خواص شلغم در بارداری و شیردهی , خواص شلغم برای پوست کودکان همگی در سایت تری دی وی دی. با ما همراه باشید.
شلغم
گیاه شلغم که در انگلیسی به آن turnip می گویند ، گیاهی از خانواده سبزیجاتی مانند کلم است و به گروه کلمیان متعلق است.این گیاه در هوای معتدل می رویند و در بسیاری از کشورهای جهان شاهد تولید شلغم هستیم.
کصرف این گیاه در ژاپن و برزیل و آمریکا خیلی خاص تر است و این کشورها دستور پخت خاص خود را برای این گیاه دارند.این گیاه آنقدر فایده دارد که پر بیراه نیست که ما آن را جزو سبزیجات کامل قرار دهیم.
شلغم یک گیاه نشاسته ای است و جوانه و برگ آن خواص بسیار زیادی دارند.گوشت داخل آن سفید رنگ است و عمده شهرت این گیاه در کشور ما در درمان بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا است.
شلغم آنقدر خواص دارد که می شود آن را با سیر و عسل و یا سیاه دانه …مقایسه کرد.در تحقیقات علمی برای اینکه بگویند که لبو چه خواصی دارد به این ماده لقب شلغم خونین را داده اند.
خواص شلغم
- گیاهی مفید برای سلامت قلب و عروق است.
- به استحکام استخوان ها کمک میکند.
- برای دستگاه گوارش و کیفیت عملکرد آن خیلی خوب است.
- به تقویت سیستم ایمنی بدن خیلی کمک می کند.
- سرشار از ویتامین های گروه B است.
- خاصیت ضد التهابی ان بسیار بالاست.
- برای درمان بهبودی مشکلات ریوی بی نظیر است.
- ویتامین A دارد و برای داشتن چشمانی سالم خوردن آن توصیه می شود.
- به افزایش گردش خون در بدن کمک می کند.
- برای درمان مشکلات تنفسی مانند آسم و تنگی نفس خوب است.
- برای پیشگیری از تصلب شریان مصرف آن توصیه می شود.
- برای جلوگیری از آسیب دیواره رگ های خونی شلغم بخورید.
- یکی از گیاهان مفید برای پیشگیری از سرطان است.
- برای لاغری و رژیم های غذایی خیلی مفید است.
- یک سم دایی بسیار قوی و طبیعی است.
- برای سلامت پوست مصرف آن توصیه می شود.
- موجب تقویت و زیبایی مو می شود.
- برای درمان ترک کف پا شلغم بخورید.
- با خوردن شلغم سلامت را به تخمدان در زنان هدیه دهید.
- خواص ضد میکروبی دارد.
- کمک به هضم سریع و آسان غذا می کند.
- تقریبا درمان تمام بیماری های شایع است مانند سرما خوردگی و آنفولانزا و گلو درد و …
- جلوگیری از بوی بد دهان
- سرشار از آنتی اکسیدان است.
- به روشنی و شفافیت پوست کمک می کند.
- اثرات جوان کنندگی و ضد پیری برای پوست بدن را دارد.
- مقوی است و نیاز به مصرف غذای بیشتر را کم می کند.
- برای درمان بی اشتهایی مفید است یعنی به اصطلاح اشتها آور است.
- درمان ضعف جنسی است.
- اسپرم مردان را زیاد می کند.
- برای درمان سرفه کاربرد دارد.
- آن را به صورت ترشی مصرف کنید که بهترین ترشی است و زیرا برای معده و روده مفید است.
- آب شلغم برای دیابت خوب است و قند خون را کم می کند.
- تخم شلغم به صورت سرخ کرده برای ضعف جنسی مفید است.
- با غرغره کردن آب شلغم با گلو درد خداحافظی کنید.
- خوردن آب شلغم درمان کننده جوش های صورت است.
- تقویت حافظه با خوردن شلغم ثابت شده است.
- درمان گیاهی شب کوری است.
- برای کم خونی مفید است.
- برای رشد و نمو استخوان ها مفید است.
- برای زن های باردار و شیرده مفید است به دلیل خواصش برای استخوان ها.
- اگر زنی در مدت بارداری مرتب شلغم بخورد بچه اش زود تر رشد می کند و زودتر حرف می زند و زود تر راه می افتد و دیر تر بیمار می شود.
- اگر مشکل ترشح پایین غده تیروئید را دارید شلغم بخورید تا به علت وجود ید در این گیاه ترشحات تیروئیدتان تنظیم شود.
- به جرات می توان گفت این گیاه مهم ترین گیاه ضد سرطان است.
- بهترین درمان برای درمان برونشیت است.
- بسیاری از بیماری های پوستی توسط شلغم درمان می شوند.
- در احادیث امده است که شلغم درمان جذام است.
- در احادیث امده است که در فصلی شلغم بخورید تمام درد هایتان را درمان می کند.
انتخاب شلغم خوب
شلغم خوب شلغمی است که رنگ برگ های آن سبز تیره است و مشابه برگ های اسفناج است.از خریدن شلغمی که رنگ زرد دارد پرهیز کنید چرا که این زردی نشان از کهنگی و عدم تازگی شلغم دارد.
سعی کنید که شلغمی را بخرید که اندازه ریشه های آن متوسط باشد چرا که اگر اندازه ریشه بلند باشد ممکن است که برگ های شلغم طعم تلخ داشته باشند.
عوارض مصرف شلغم
- افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا ا خوردن شلغم پرهیز کنند.
- افرادی که مشکلات کلیوی دارند نباید شلغم بخورند چرا که این گیاه اگزالات دارد و اگزالات ماده ای سنگ ساز در افراد مستعد به انواع سنگ ها است.
- کسانی که مشکلات تیروئیدی دارند نیز نباید شلغم بخورند.
- در افراد مبتلا به نفخ شکمی بهتر است که شلغم نخورند.
شلغم پخته یا خام
برای اینکه خواص شلغغم از بین نرود بهتر است که این گیاه را به صورت خام مصرف کنید ، چرا که این گیاه سرشار از ویتامین C است و این ویتامین به گرما و حرارت دادن به شدت حساس است و از بین می رود.
بهتر است که این گیاه را در سالاد مصرف کنید.کسانی که مشکلات معدوی دارند و نمی توانند شلغم را خام بخورند آن را بخار پز کنید و در مرحله آخر پخت غذا ، آن را به غذا اضافه کنید تا کمترین آسیب به خواص آن وارد شود.
در هر صورت اگر این گیاه را مصرف کنید خوب است ولی توصیه ما به شما این است که به دلیل سرشار بودن ویتامین C در این گیاه اگر برای بیماری هایی مانند سرماخوردگی و انفولانزا و درمان سرفه و گلو درد آن را می خورید سعی کنید خام یا بخار پز بخورید.