طرز تهیه ته چین زعفرانی
ته چین زعفرانی از غذاهای اصیل خوشمزه و مجلسی ایرانی می باشد و تقریباً هر کدبانویی سعی میکند ته چین را به خوبی بپزد و سفره های رسمی خود را با آن تزیین نماید .
مواد لازم برای خوراک 4 نفرمواد لازم برای تهیه ته چین زعفرانی
- برنج 3 پیمانه
- ماست نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- زعفران نصف قاشق چایخوری
- کره 100 گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ته چین زعفرانی
مرحله اول
اگر میخواهید یک ته چین زعفرانی مجلسی تهیه کنید برنج را برای مدت زمان تقریبی ۳ ساعت درون آب نمک بخیسانید سپس آن را آبکش کرده و نمک اضافی آن را خارج می کنیم . قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار داده و حدود ۵ لیوان آب درون آن می ریزیم .
مرحله دوم
هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد برنج را همراه با کمی نمک اضافه میکنیم و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا بجوشد ، زمان آبکش کردن برنج باید این تست را انجام بدهید یک دانه برنج را برداشته و آن را نصب کنید اگر به اندازه یک نقطه سفید در میان برنج خام بود آن زمان ، زمان آبکش کردن برنج می باشد
مرحله سوم
درون یک ظرف جداگانه زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ، سپس ماست را همراه با فلفل و نمک به آنها اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم حالا کره را آب کنید و پس از اینکه سرد شد به سایر مواد اضافه نمایید .
مرحله چهارم
اکنون مایع تخم مرغی را که آماده کردهاید با برنج آبکش کرده مخلوط نمایید . حالا قابلمه نچسب و مخصوص تهیه ته چین دو نفره را آماده کنید ، کف قابلمه را چرب کرده و آن را به صورت دورانی بچرخانید تا تمام دیوارهای قابلمه چرب شود .
مرحله پنجم
حالا مقداری از برنج را در قابلمه ریخته و با پشت قاشق آن را فشار دهید تا کاملاً منسجم و یکدست شود این کار را به خوبی و با دقت انجام دهید ، حالا الباقی برنج را درون قابلمه ریخته و کمی آن را فشرده سازی نمایید تا حالت و شکل قابلمه را به خود بگیرد .
مرحله ششم
پس از انجام مراحل بالا قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و برای ۵۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و طلایی رنگ شود ، حتماً از شعله پخش کن استفاده کنید . ته دیگ زعفرانی شما زمانی آماده شده است که کاملاً سفت شده باشد و از دیواره های قابلمه به راحتی جدا شود ، قابلمه را درون سینی مخصوص برگردانید و با خلال پسته و زرشک آن را تزیین کنید